Baja Cartofi Umpluți
Baja cartofi umpluți necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 476 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.65 pe portie, veți obține o farfurie care servește 6. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză pepperjack, porumb, ardei chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori), So-Cal Baja Hot Dog, și Baja Turcia Sub.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Pierceți fiecare cartof de mai multe ori și frecați generos cu ulei.
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 45 până la 55 de minute.
Între timp, într-un castron mediu combinați smântână, brânză, porumb și ardei iute.
Când cartofii sunt fierți, tăiați o fantă în partea de sus a fiecăruia și stoarceți sau scoateți carnea, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch.
Combinați carnea de cartof cu amestecul de brânză; se amestecă bine. Puneți amestecul de cartofi înapoi în cochilii și puneți-le pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 15 minute sau până când brânza se topește și se rumenesc.