Dip Crab fierbinte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 61 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, cățel de usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția cărnii de crab, a migdalelor și a biscuiților într-un castron mediu până se omogenizează bine. Se amestecă carnea de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Pentru Legare
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Răspândiți amestecul de carne de crab într-o farfurie de plăcintă unsă, 9x1 1/4 inci sau o caserolă superficială de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
5
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.