Baie Fierbinte De Anghinare
Dip anghinare fierbinte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 181 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți maioneză, smântână, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie; adăugați 1 cutie de anghinare și fasole. Procesați până la neted.
Adăugați conserva rămasă de anghinare, 3/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano, 1 lingură de pătrunjel și usturoi. Pulsați de 20 de ori sau până când anghinarea este tocată grosier.
Se amestecă amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit; se presară deasupra cu 1/4 cană rămasă de brânză Parmigiano-Reggiano și 1 lingură de pătrunjel rămasă.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până la bule.