Baie Fierbinte De Anghinare

Baie Fierbinte De Anghinare
Dip anghinare fierbinte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 181 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți maioneză, smântână, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie; adăugați 1 cutie de anghinare și fasole. Procesați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați conserva rămasă de anghinare, 3/4 cană de brânză Parmigiano-Reggiano, 1 lingură de pătrunjel și usturoi. Pulsați de 20 de ori sau până când anghinarea este tocată grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
4
Se amestecă amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit; se presară deasupra cu 1/4 cană rămasă de brânză Parmigiano-Reggiano și 1 lingură de pătrunjel rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista