Baie De Vinete La Cuptor
Scufundarea vinetelor coapte necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 72 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați tahini, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Baie De Vinete Fumurii, Baie De Vinete Fumurii, și Pâine Cu Spanac La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Pierceți vinetele de mai multe ori cu o furculiță; așezați pe o tigaie cu jeleu.
Coaceți la 450 timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Scoateți din foaia de copt. Se răcește ușor; coaja.
Scurgeți pulpa într-o strecurătoare 30 de minute.
Puneți pulpa scursă, tahini și următoarele 5 ingrediente (prin chimen) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Așezați scufundarea într-un bol de servire; se presară cu pătrunjel.
Se servește cu pene de pita.