Baie De Spanac De Ultimă Oră
Nevoie de o vegan hor d ' oeuvre? Dip-ul de spanac de ultimă oră ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 260 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pitas, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Periați ambele părți ale fiecărei pita cu o parte din ulei și presărați cu sare.
Tăiați fiecare pita în 6 triunghiuri și transferați pe o foaie de copt.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 10 minute.Între timp, stoarceți spanacul pentru a îndepărta excesul de apă. Într-un robot de bucătărie sau blender, curățați spanacul și hummusul. Puneți lingura într-un vas și serviți cu chipsurile de pita.