Baie de sfeclă, năut și migdale cu chipsuri de Pita

Sfeclă, năut și Dip de migdale cu chipsuri de Pita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 487 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ulei de măsline, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Supă de năut cu chipsuri de Pita condimentate, Hummus de sfeclă prăjită cu chipsuri de Pita de casă, și Năut de zeiță greacă + Nachos de Quinoa cu chipsuri de Pita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sfecla intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 12 minute.
Scurgere; loc în procesor.
Adăugați fasole garbanzo, 3/4 cană ulei, migdale și usturoi. Se amestecă până se omogenizează.
Adăugați 1 1/2 linguri de oțet de vin roșu și amestecați bine. Condimentați după gust cu sare, piper și oțet suplimentar, dacă doriți.
Transferați scufundarea în vasul mediu. Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Ungeți pâinea pita pe ambele părți cu ulei; se presară ușor cu sare și piper.
Tăiați fiecare pâine în 8 pene. Aranjați pene pe foi de copt cu margini.
Coaceți până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 12 minute. Chipsuri reci pe foi.
Așezați scufundarea în centrul platoului. Înconjurați cu chipsuri și serviți.