Baie de sfeclă, năut și migdale cu chipsuri de Pita

Baie de sfeclă, năut și migdale cu chipsuri de Pita
Sfeclă, năut și Dip de migdale cu chipsuri de Pita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 487 calorii, 16g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ulei de măsline, migdale tăiate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Supă de năut cu chipsuri de Pita condimentate, Hummus de sfeclă prăjită cu chipsuri de Pita de casă, și Năut de zeiță greacă + Nachos de Quinoa cu chipsuri de Pita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti sfecla intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere; loc în procesor.
3
Adăugați fasole garbanzo, 3/4 cană ulei, migdale și usturoi. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
MigdaleMigdale
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați 1 1/2 linguri de oțet de vin roșu și amestecați bine. Condimentați după gust cu sare, piper și oțet suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
OțetOțet
PiperPiper
SareSare
5
Transferați scufundarea în vasul mediu. Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Ungeți pâinea pita pe ambele părți cu ulei; se presară ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Tăiați fiecare pâine în 8 pene. Aranjați pene pe foi de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 12 minute. Chipsuri reci pe foi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați scufundarea în centrul platoului. Înconjurați cu chipsuri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista