Baie De Legume De Grădină

Baie De Legume De Grădină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați o baie de legume de grădină. Această rețetă face 12 porții cu 51 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, frunze de tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Frittata De Legume De Grădină, Dip De Plante De Legume De Grădină, și Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Legume De Grădină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă spanacul, pătrunjelul, apa, ceapa și tarhonul într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; acoperi. Se fierbe la foc mic 1 min.; scurgere .
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Așezați amestecul de spanac în blender sau robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ingredientele rămase; acoperi. Se amestecă până se omogenizează.
4
Se pune în vasul de servire; capac.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Dați la frigider câteva ore sau peste noapte.
6
Se servește cu dippers de legume proaspete tăiate asortate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista