Baie de ghimbir cu mere și pere
Dip ghimbir cu mere și pere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de apă, cremă de brânză, gingerroot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pere și mere aligator, Pere și mere fierte, și Salată De Caju Cu Mere Și Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză, iaurtul, mierea și ghimbirul într-un castron mediu cu lingura până la crem. Îndoiți ananasul. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră pentru a amesteca aromele.
Se amestecă sucul de portocale și apa. Feliați pere și mere. Înmuiați perele și merele în amestec de suc de portocale; scurgere.
Presărați migdale peste amestecul de brânză cremă chiar înainte de servire.
Se servește cu pere și mere.