Baie de ghimbir cu mere și pere

Baie de ghimbir cu mere și pere
Dip ghimbir cu mere și pere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de apă, cremă de brânză, gingerroot și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pere și mere aligator, Pere și mere fierte, și Salată De Caju Cu Mere Și Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză, iaurtul, mierea și ghimbirul într-un castron mediu cu lingura până la crem. Îndoiți ananasul. Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GhimbirGhimbir
AnanasAnanas
IaurtIaurt
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă sucul de portocale și apa. Feliați pere și mere. Înmuiați perele și merele în amestec de suc de portocale; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
MărMăr
PerePere
ApăApă
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
3
Presărați migdale peste amestecul de brânză cremă chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MigdaleMigdale
4
Se servește cu pere și mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
PerePere

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista