Baie de Crab și nucă de cocos cu chipsuri de pătlagină

Baie de Crab și nucă de cocos cu chipsuri de pătlagină
Crab și nucă de cocos Dip cu Chips-uri Plantain este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 438 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: chipsuri de pătlagină, scallions, carne de crab Jumbo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Chipsuri De Pătlagină, Sos De Chipsuri De Pătlagină, și Chipsuri de pătlagină și salsa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați laptele de nucă de cocos, scallions, jalapeinculro și 1/4 cană de coriandru într-un blender până se omogenizează și se toarnă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Ceapa VerdeCeapa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Bateți maioneza, sucul și restul de 1/4 cană de coriandru până când sunt combinate. Se amestecă crabul și sarea după gust și se servește lingură pe chipsuri de pătlagină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
PătlaginăPătlagină
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
SucSuc
CrabiCrabi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Scufundarea poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită, acoperită. Se amestecă înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista