Baie de Crab și nucă de cocos cu chipsuri de pătlagină
Crab și nucă de cocos Dip cu Chips-uri Plantain este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 3,52 USD pe porție. O porție conține 438 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: chipsuri de pătlagină, scallions, carne de crab Jumbo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Chipsuri De Pătlagină, Sos De Chipsuri De Pătlagină, și Chipsuri de pătlagină și salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați laptele de nucă de cocos, scallions, jalapeinculro și 1/4 cană de coriandru într-un blender până se omogenizează și se toarnă într-un castron.
Bateți maioneza, sucul și restul de 1/4 cană de coriandru până când sunt combinate. Se amestecă crabul și sarea după gust și se servește lingură pe chipsuri de pătlagină.
Scufundarea poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită, acoperită. Se amestecă înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.