Baie De Ceapă Prăjită
Prajit ceapa Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 140 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de vermut, usturoi, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Dulce Vidalian Ceapa Dip, și Indian Restaurant Stil Ceapa Bhaji-Prajite Ceapa Blinele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Mai întâi, clarificați untul, astfel încât să puteți prăji ceapa la foc mare și să puneți o crustă foarte întunecată, aproape arsă pe ele.
Încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu-mare până se spumează și se rumenesc.
Scoateți din căldură. Înclinați tigaia și îndepărtați cu grijă spuma, salvând-o într-un castron mic.
Turnați untul limpede într-un alt bol și turnați drojdia întunecată din partea de jos a tigaiei în bol cu spuma.
Adăugați untul limpede într-o tigaie grea mai mare. (Aruncați spuma de unt și drojdia.)
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Prăjiți ceapa, răsturnându-le din când în când, până când sunt întunecate pe margini, chiar negre și crocante în pete, aproximativ 10 minute.
Adăugați mierea și usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Adăugați vermutul, aduceți la foc mic și gătiți până când lichidul se îngroașă, aproximativ 3 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
Puneți smântâna și crema de brânză într-un bol de amestecare și amestecați cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează. Se toacă fin ceapa prăjită pe o tăietură și se adaugă, împreună cu sucurile lor de tigaie, la amestecul de brânză cremă. Se amestecă arpagicul.
Se adaugă cayenne și se condimentează cu sare.
Transferați într-un castron mic și garnisiți cu mai mult arpagic. (Acest lucru poate fi făcut din timp și refrigerat.)