Baie De Brânză Fierbinte Cu Chili
Nevoie de un fără gluten hor d ' oeuvre? Scufundarea cu brânză fierbinte cu Chili ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 48 de porții cu 175 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, chili fără fasole, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Baie De Brânză Fierbinte Cu Chili, Baie De Chili Fierbinte, și Baie De Chili Fierbinte.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Transfer la un 3-qt. aragaz lent. Se amestecă chili, salsa, cremă de brânză și măsline. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se amestecă înainte de servire cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Dom Perignon (capsulă ruptă) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 329 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.