Baie De Brânză Fierbinte Cu Chili

Baie De Brânză Fierbinte Cu Chili
Nevoie de un fără gluten hor d ' oeuvre? Scufundarea cu brânză fierbinte cu Chili ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 48 de porții cu 175 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, chili fără fasole, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Baie De Brânză Fierbinte Cu Chili, Baie De Chili Fierbinte, și Baie De Chili Fierbinte.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, călește ceapa în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Transfer la un 3-qt. aragaz lent. Se amestecă chili, salsa, cremă de brânză și măsline. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până se încălzește, amestecând ocazional. Se amestecă înainte de servire cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MăslineMăsline
Ardei IuteArdei Iute
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Dom Perignon (capsulă ruptă) cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 329 de dolari pe sticlă.
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista