Baie de anghinare vegană a lui Kubo
Kubo 's Vegan Anghinare Dip ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 251 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați inima de anghinare, maioneză vegană, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală cu apă ușor sărată; adăugați inima de anghinare. Acoperiți oala și gătiți anghinarea până se înmoaie și frunzele se scot ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute. Rulați anghinarea sub apă rece și îndepărtați și refrigerați toate frunzele. Scoateți și aruncați partea păroasă a inimii de anghinare.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, 5 până la 10 minute.
Amestecați inima de anghinare, amestecul de ceapă, maioneza vegană, brânza vegană în stil mozzarella, sarea și piperul de lămâie într-un blender până aproape neted.
Transferați scufundarea într-un castron și dați-o la frigider pentru ca aromele să se amestece, aproximativ 1 oră.
Serviți baie cu frunze de anghinare.