Baie de anghinare vegană a lui Kubo

Baie de anghinare vegană a lui Kubo
Kubo 's Vegan Anghinare Dip ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 251 calorii, 1g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați inima de anghinare, maioneză vegană, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este improvizabil. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală cu apă ușor sărată; adăugați inima de anghinare. Acoperiți oala și gătiți anghinarea până se înmoaie și frunzele se scot ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute. Rulați anghinarea sub apă rece și îndepărtați și refrigerați toate frunzele. Scoateți și aruncați partea păroasă a inimii de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mică la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și usturoiul până când ceapa este translucidă, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Amestecați inima de anghinare, amestecul de ceapă, maioneza vegană, brânza vegană în stil mozzarella, sarea și piperul de lămâie într-un blender până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză VeganăMaioneză Vegană
Piper De LămâiePiper De Lămâie
Brânză VeganăBrânză Vegană
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați scufundarea într-un castron și dați-o la frigider pentru ca aromele să se amestece, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Serviți baie cu frunze de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista