Baie De Anghinare Florentină
Dip anghinare florentin ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $3.04 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 819 calorii, 22g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză proaspăt parmezană, unt, maioneză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți spanacul; apăsați între straturile de prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Combinați spanacul, inimile de anghinare și următoarele 5 ingrediente într-un castron, amestecând bine. Puneți lingura într-un vas de copt ușor uns de 11" x 7".
Combinați pesmetul și untul; se presară peste amestecul de spanac.
Coaceți, descoperit, la 375 timp de 25 de minute.
Serviți cu biscuiți asortați, chipsuri de covrig sau grisine.
Notă: pentru a obține 1 1/2 cești de pesmet francez, rupeți o bucată de baghetă. Pulsați într-un robot de bucătărie până se formează firimituri grosiere. Măsurați firimiturile, rupeți o altă bucată și repetați procedura până când obțineți 1 1/2 căni.