Baie De Anghinare Cu Spanac La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de anghinare cu spanac copt. O porție conține 66 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, brânză mozzarella, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Se amestecă maioneza și parmezanul. Se amestecă anghinare, spanac și ardei gras.
Se amestecă amestecul în caserola de 1 litru.
Se presară cu brânză Monterey Jack.
Acoperiți și coaceți aproximativ 20 de minute sau până când brânza este topită.
Se servește cald cu felii de baghetă.