Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să faceți o baie de anghinare cu spanac copt. O porție conține 66 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, brânză mozzarella, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă maioneza și parmezanul. Se amestecă anghinare, spanac și ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Ardei Gras
Anghinare
Maioneză
Spanac
3
Se amestecă amestecul în caserola de 1 litru.
4
Se presară cu brânză Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
5
Acoperiți și coaceți aproximativ 20 de minute sau până când brânza este topită.