Baie Cu Aripi De Pui
Dip aripa de pui ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă prietenoasă fără gluten și FODMAP servește 16 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 192 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați puiul, sosul de salată, sosul de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Aripa De Pui 65, Baie Cu Aripi De Pui, și Enchilada Aripa De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză și sosul de ardei iute până se amestecă bine.
Se amestecă în pansamentul fermei, puiul și brânza Cheddar.
Răspândiți într-un vas de copt de 9x13 inch.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Dacă uleiul se colectează deasupra, îndepărtați-l folosind un prosop de hârtie.
Se servește cu chipsuri de tortilla.