Baie Caldă Gumbo

Baie Caldă Gumbo
Cald Gumbo Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 226 calorii. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ardei grași, țelină, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Încercați Picant Cald Feta Brânză Dip, Gumbo-laya" (Gumbo + Jambalaya) tocană, și Gumbo verde (gumbo z ' herbes) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați ceapa verde și următoarele 2 ingrediente. Gatiti, amestecand ocazional, 6-8 minute sau pana cand ardeii sunt fragede. Se amestecă creveții și următoarele 2 ingrediente; gatiti, amestecand ocazional, 2 minute. Reduceți căldura la minim; adăugați cremă de brânză, amestecând până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se ia de pe foc și se amestecă okra și 1/2 cană parmezan. Amestec lingura într-un 2-qt. vas de copt, si se presara cu restul de 2 linguri. brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
BameBame
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți la 400 timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Serviți cu pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care îl puteți încerca este Santiago Ruiz Albarino Blend. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Santiago Ruiz Albarino Blend
Santiago Ruiz Albarino Blend
Clar și galben strălucitor. Nasul intens și complex prezintă arome de fructe (măr, pere, caise), ierburi (verbena cu lămâie, anason) și note minerale. Corpolent, complexitatea sa fructată revine combinată cu mineralitatea de piatră umedă pe palat înainte de un finisaj lung și clar. Combinația a cinci soiuri native de struguri cu Rias Baixas face din acesta un vin cu un caracter unic distinct.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate6
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista