Baghete De Nuc-Gorgonzola
Această rețetă face 24 de porții cu 30 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mai bine aurul, nucile, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Gorgonzolan și nucă prăjită, Gorgonzolan și salată de nuci prăjite, și Mere Nuc Gorgonzola Cifre De Afaceri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de făină și drojdie.
Adăugați apă caldă. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Acoperiți bine cu folie de plastic; lăsați să stea aproximativ 1 oră sau până la bule.
Se amestecă sare și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul 5 până la 10 minute sau până când aluatul este neted și elastic (aluatul va fi moale). Ungeți vasul mare cu spray de scurtare sau de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile.
Presărați nuci și brânză peste aluat. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic; lăsați să crească la loc cald 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când dimensiunea este dublă. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ungeți foaia mare de prăjituri cu spray de scurtare sau de gătit. Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul până când nucile și brânza sunt transformate în aluat.
Se presară partea superioară a aluatului cu făină. Împărțiți aluatul în jumătate. Modelați ușor fiecare jumătate într-o pâine îngustă, lungă de aproximativ 12 inci.
Așezați la aproximativ 4 inci distanță pe foaia de cookie. Folosind sticla de pulverizare cu ceață fină, pulverizați pâinile cu apă rece.
Lăsați să crească descoperit în loc cald aproximativ 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Așezați tigaia pătrată de 8 inci sau 9 inci pe raftul inferior în cuptor; adăugați apă fierbinte în tigaie până la aproximativ 1/2 inch de sus a tigaiei.
Încălziți cuptorul la 218°.
Tăiați cu atenție tăieturile adânci de 1/4 inci în diagonală peste pâini la intervale de 2 inci cu cuțit ascuțit zimțat. Pulverizați vârfurile de pâini cu apă rece.
Puneți pâinile în cuptor și pulverizați din nou.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când pâinile sunt aurii adânci, cu crustă crocantă și sunet gol la atingere.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.