Baghete De Nuc-Gorgonzola

Baghete De Nuc-Gorgonzola
Această rețetă face 24 de porții cu 30 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mai bine aurul, nucile, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Gorgonzolan și nucă prăjită, Gorgonzolan și salată de nuci prăjite, și Mere Nuc Gorgonzola Cifre De Afaceri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați 1 1/2 căni de făină și drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați apă caldă. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, răzuire castron frecvent. Acoperiți bine cu folie de plastic; lăsați să stea aproximativ 1 oră sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Se amestecă sare și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul 5 până la 10 minute sau până când aluatul este neted și elastic (aluatul va fi moale). Ungeți vasul mare cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Presărați nuci și brânză peste aluat. Acoperiți vasul ușor cu folie de plastic; lăsați să crească la loc cald 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când dimensiunea este dublă. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
BrânzăBrânză
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Ungeți foaia mare de prăjituri cu spray de scurtare sau de gătit. Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul până când nucile și brânza sunt transformate în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
BrânzăBrânză
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se presară partea superioară a aluatului cu făină. Împărțiți aluatul în jumătate. Modelați ușor fiecare jumătate într-o pâine îngustă, lungă de aproximativ 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Așezați la aproximativ 4 inci distanță pe foaia de cookie. Folosind sticla de pulverizare cu ceață fină, pulverizați pâinile cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Lăsați să crească descoperit în loc cald aproximativ 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
10
Așezați tigaia pătrată de 8 inci sau 9 inci pe raftul inferior în cuptor; adăugați apă fierbinte în tigaie până la aproximativ 1/2 inch de sus a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Tăiați cu atenție tăieturile adânci de 1/4 inci în diagonală peste pâini la intervale de 2 inci cu cuțit ascuțit zimțat. Pulverizați vârfurile de pâini cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
13
Puneți pâinile în cuptor și pulverizați din nou.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când pâinile sunt aurii adânci, cu crustă crocantă și sunet gol la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții24
Scor De Sănătate6
Revista