Bagel și brânză coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 296 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, lapte, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Omletă cu ouă și brânză, Sandviș cu șuncă, ouă și brânză, și Pătrate Bagel Cu Carne De Vită Și Brânză.
Instrucțiuni
1
Așezați slănina și ceapa într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se scurge și se lasă deoparte. Feliați fiecare bagel în 4 felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagel
3
Aranjați 6 felii de bagel în fundul unui vas de copt ușor uns de 9x13 inch. Acoperiți cu amestecul de slănină și ceapă, urmat de brânza Cheddar. Se acoperă cu feliile de bagel rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bagel
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele, pătrunjelul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Piper
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se toarnă amestecul de ouă peste straturile de covrigi. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagel
Ouă
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Descoperiți vasul de bagel răcit și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când ouăle sunt ferme.