Bacon și vafe elvețiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați slănină și vafe elvețiene. Această rețetă face 10 porții cu 84 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, ouă, amestecați și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Vafe Cu Bacon, Vafe Cu Bacon, și Hot Swiss și Bacon Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți fierul de vafe; ungeți cu spray de gătit, ulei vegetal sau scurtare.
Se amestecă Bisquick, lapte și ouă într-un castron mare până se amestecă. Se amestecă brânza și slănina.
Se toarnă în centrul fierului de vafe fierbinte. Închideți capacul fierului de vafe.
Coaceți până când aburul se oprește și vafa devine maro aurie. Îndepărtați cu grijă vafele.