Bacon Înfășurat Castane De Apă I
Bacon înfășurat castane de apă I este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 24 de porții. Această băutură are 110 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână slănină, castane de apă, sos teriyaki și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Castane De Apă Învelite Cu Slănină, Castane De Apă Învelite Cu Slănină, și Castane De Apă Învelite Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți castanele și puneți-le într-un castron. Acoperiți castanele cu sos teriyaki și marinați la frigider timp de 2 ore sau mai mult.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți castanele de apă din frigider și scurgeți-le bine.
Tăiați fâșiile de slănină în jumătate, astfel încât fâșiile să aibă o lungime de aproximativ 3 inci. Înfășurați fiecare castan cu slănină și fixați slănina închisă cu o scobitoare. Aranjați toate castanele învelite pe o foaie de copt.
Se introduce la cuptor până când slănina este crocantă.
Scoateți din cuptor și bucurați-vă.