Bacon, ou și Cheddar Engleză Muffin Panini

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bacon, ou și Cheddar English Muffin Panini. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 612 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2336 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, brânză Cheddar ascuțită, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pâine cu brioșă engleză cu Bacon și Cheddar, Pâine De Brioșă Engleză Cu Vârf De Cheddar, și Bacon-Ou Engleză Brioșă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pe rând, pregătiți omletele. Topiți aproximativ 1/2 linguriță de unt într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu-mic. Bateți un ou foarte bine într-un castron mic, condimentați-l cu sare și piper și turnați-l în tigaie. Odată ce oul s-a așezat ușor, trageți părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a permite oului care curge să curgă în tigaie. Când ouăle sunt aproape așezate, ridicați cu grijă o margine cu spatula de cauciuc și pliați-o în jumătate.
Transferați omleta pe o farfurie și acoperiți-o cu folie pentru a vă încălzi în timp ce pregătiți celelalte trei omlete în același mod.
Încălziți aparatul de panini la foc mediu-mare.Pentru fiecare sandviș: dacă folosiți pâine prăjită cu brioșă engleză, întindeți untul pe două felii pentru a aroma exteriorul sandvișului. Întoarceți o felie și strat pe brânză, o omletă, două felii de slănină și mai multă brânză (dacă utilizați brioșe tradiționale englezești, aplicați umpluturile în jumătatea inferioară a brioșei). Închideți sandvișul cu jumătatea superioară de brioșă engleză.Grătiți panini, câte două (sau toate cele patru, dacă se potrivesc), până când brânza este topită și pâinea sau brioșa este prăjită, 4 până la 5 minute.