Bacon La Cuptor Ferma De Pui

Bacon La Cuptor Ferma De Pui
La cuptor Bacon Ranch pui este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 4 porții. O porție conține 248 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de salată și amestec de condimente, roșii, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Rețete similare includ Pui la cuptor Bacon Ranch Taquitos cu Avocado Ranch, Brânză De Slănină De Pui Cheddar Ranch La Cuptor, și Bacon și pui Ranch cu orez Ranch parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul și pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se presara puiul cu jumatate din Valea ascunsa a ranch-ului original, cu sos si condimente pentru ferma de pui
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ranch DressingRanch Dressing
3
Amestecă. Înfășurați două felii de slănină în jurul fiecărei bucăți de pui. Rezervă restul Ranch-ului sos și condiment
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ranch DressingRanch Dressing
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Se amestecă pentru o altă utilizare.
5
Pulverizați o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați puiul și gătiți până când slănina se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
7
Transferați puiul pe foaia de copt. Topiți fiecare piept de pui cu 2 felii de roșii și 1 felie de brânză. Se fierbe 5 inci de la sursa de căldură până când puiul este gătit (165 grade F temperatura internă) și brânza este topită și Bulbuc, aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Serviți deasupra salată pentru o salată all-in-one.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista