Bacon La Cuptor Ferma De Pui
La cuptor Bacon Ranch pui este un gluten gratuit și FODMAP prietenos rețetă cu 4 porții. O porție conține 248 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de salată și amestec de condimente, roșii, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 67%. Rețete similare includ Pui la cuptor Bacon Ranch Taquitos cu Avocado Ranch, Brânză De Slănină De Pui Cheddar Ranch La Cuptor, și Bacon și pui Ranch cu orez Ranch parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul și pulverizați o foaie de copt cu spray de gătit.
Se presara puiul cu jumatate din Valea ascunsa a ranch-ului original, cu sos si condimente pentru ferma de pui
Amestecă. Înfășurați două felii de slănină în jurul fiecărei bucăți de pui. Rezervă restul Ranch-ului sos și condiment
Se amestecă pentru o altă utilizare.
Pulverizați o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți până când slănina se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe foaia de copt. Topiți fiecare piept de pui cu 2 felii de roșii și 1 felie de brânză. Se fierbe 5 inci de la sursa de căldură până când puiul este gătit (165 grade F temperatura internă) și brânza este topită și Bulbuc, aproximativ 4 minute mai mult.
Serviți deasupra salată pentru o salată all-in-one.