Bacon Fără Gluten Gruy Bucroy Scones

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați baconul fără gluten Gruy Bucroy Scones. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 211 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 72 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, unt, brânză gruyincrucrore și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Quiche cu Bacon, Gruyere și andive (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), Biscuiți cu slănină, roșii uscate și Cheddar-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Biscuiți Cu Bacon Și Gruyi De Culoare Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mare, amestecați împreună amestecul Bisquick, brânza și slănina. Se amestecă frisca până se formează aluatul.
Împărțiți aluatul în jumătate. Pe suprafața presărată cu amestec Bisquick, bateți fiecare jumătate în rundă de 6 inci.
Tăiați fiecare rundă în 6 pene. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați pene la 2 inci distanță.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie în raftul de răcire.