Bacon De Susan Negru Fragil
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 73 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 23 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână slănină, bicarbonat de sodiu, semințe de susan și alte câteva ingrediente, o puteți face. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Piei de cartofi dulci umplute cu Chorizo cu slănină de susan negru fragile, Susan alb-negru fragil, și Ceai verde Matcha Panna Cotta cu susan negru fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Așezați slănina într-o tigaie mare, antiaderentă sau turnată. Întoarceți focul la mediu și gătiți slănina descoperită până când este crocantă pe ambele părți, 8 până la 10 minute.
Se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se sfărâmă sau se toacă bine.
Se toarnă toate, cu excepția a aproximativ 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie.
Adăugați slănina tocată, zahărul și semințele de susan. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand zaharul devine o culoare chihlimbar medie, aproximativ 5 minute. Opriți focul și amestecați rapid bicarbonatul de sodiu.
Transferați amestecul pe foaia de copt pregătită și folosiți o spatulă pentru a-l întinde uniform la aproximativ 1/8 inch; lasa sa se raceasca. Spargeți fragile în cioburi. Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.