Bacon De Miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați slănina de miel. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 779 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $ 4.51 pe portie. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare de întărire roz, sare kosher cu cristal de diamant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de miel și slănină, Burgeri de miel și slănină, și Burgeri De Miel Cu Bacon Fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sărurile, zahărul brun, frunzele de dafin și piperul într-un castron și transferați pe o farfurie mare sau pe un vas de copt. Dragați pieptul de miel în frecare și masați-l pe suprafața mielului. (Probabil că va mai rămâne ceva frecare.) Scuturați orice frecare în exces și lăsați carnea să stea, acoperită, la frigider timp de 5 zile, întorcând mielul o dată pe zi.
Clătiți bine pieptul de miel, uscați-l cu prosoape de hârtie și lăsați-l să stea neacoperit la frigider peste noapte.
Gătiți slănina de miel: înmuiați așchii de lemn în apă timp de 30 de minute, apoi scurgeți-le și uscați-le. Pregătește-ți fumătorul. Când temperatura din interiorul fumătorului a ajuns la 200 cm.f și așchii de lemn fumează constant, adăugați mielul și lăsați să fumeze. Mențineți temperatura la 200 mc F cel puțin până când un termometru introdus în centrul cărnii citește 160 mc F. Acest lucru va dura aproximativ 2 ore, dar vă recomandăm să fumați timp de 3, deoarece gătitul mai lung îmbunătățește calitatea slăninii. Lăsați slănina să se răcească complet la frigider și păstrați-o, învelită, până la 1 lună.
Bacsis: dimensiunea sânilor de miel poate varia destul de mult, așa că asigurați-vă că le cumpărați pe ale voastre dezosate sau dezosate. Un sân osos va pierde 30 până la 35% din greutatea sa la dezosare.
Dacă preferați să folosiți un cuptor, preîncălziți la 200 F și gătiți timp de 3 ore.
Noah și Rae Bernamoff au deschis delicatese Mile End din Brooklyn în 201
New York Times a numit-o" un omagiu iubitor adus tradiției deli", iar Zagat și revista New York au votat-o cel mai bun deli din New York. Originari din Montreal și, respectiv, New York, Noah și Rae locuiesc acum în Park Slope.