Bacon De Miel

Bacon De Miel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați slănina de miel. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 779 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 3 și costă $ 4.51 pe portie. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare de întărire roz, sare kosher cu cristal de diamant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de miel și slănină, Burgeri de miel și slănină, și Burgeri De Miel Cu Bacon Fript pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sărurile, zahărul brun, frunzele de dafin și piperul într-un castron și transferați pe o farfurie mare sau pe un vas de copt. Dragați pieptul de miel în frecare și masați-l pe suprafața mielului. (Probabil că va mai rămâne ceva frecare.) Scuturați orice frecare în exces și lăsați carnea să stea, acoperită, la frigider timp de 5 zile, întorcând mielul o dată pe zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Clătiți bine pieptul de miel, uscați-l cu prosoape de hârtie și lăsați-l să stea neacoperit la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Gătiți slănina de miel: înmuiați așchii de lemn în apă timp de 30 de minute, apoi scurgeți-le și uscați-le. Pregătește-ți fumătorul. Când temperatura din interiorul fumătorului a ajuns la 200 cm.f și așchii de lemn fumează constant, adăugați mielul și lăsați să fumeze. Mențineți temperatura la 200 mc F cel puțin până când un termometru introdus în centrul cărnii citește 160 mc F. Acest lucru va dura aproximativ 2 ore, dar vă recomandăm să fumați timp de 3, deoarece gătitul mai lung îmbunătățește calitatea slăninii. Lăsați slănina să se răcească complet la frigider și păstrați-o, învelită, până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Bacsis: dimensiunea sânilor de miel poate varia destul de mult, așa că asigurați-vă că le cumpărați pe ale voastre dezosate sau dezosate. Un sân osos va pierde 30 până la 35% din greutatea sa la dezosare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1
Dacă preferați să folosiți un cuptor, preîncălziți la 200 F și gătiți timp de 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Noah și Rae Bernamoff au deschis delicatese Mile End din Brooklyn în 201
3
New York Times a numit-o" un omagiu iubitor adus tradiției deli", iar Zagat și revista New York au votat-o cel mai bun deli din New York. Originari din Montreal și, respectiv, New York, Noah și Rae locuiesc acum în Park Slope.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista