Bacon, Brânză Și Chowder De Cartofi

Bacon, Brânză Și Chowder De Cartofi
Bacon, brânză și cartofi Chowder este un fără gluten supă. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 70 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica oscar mayer bacon, cartofi maro hash minereu-ida, lapte brânză Cheddar ascuțite, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chowder De Bacon De Cartofi, Chowder De Cartofi Cu Bacon, și Bacon și Chowder de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă supa și laptele într-o cratiță mare. Se amestecă cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
LapteLapte
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
3
Se servește acoperit cu brânză, slănină și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista