Bacon, Brânză Și Chowder De Cartofi
Bacon, brânză și cartofi Chowder este un fără gluten supă. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 70 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica oscar mayer bacon, cartofi maro hash minereu-ida, lapte brânză Cheddar ascuțite, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chowder De Bacon De Cartofi, Chowder De Cartofi Cu Bacon, și Bacon și Chowder de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă supa și laptele într-o cratiță mare. Se amestecă cartofii.
Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional. Se fierbe la foc mediu-mic 10 min. sau până se încălzește, amestecând frecvent.
Se servește acoperit cu brânză, slănină și ceapă.