Baclava De Mere
Baklava de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă $1.0 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 49 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de miere, coajă de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Baclava De Mere, Baclava De Mere, și Baclava de mere deconstruită.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pe o foaie tapetată cu hârtie pergament, așezați 1 foaie de filo și periați cu unt. Repetați procesul cu încă 3 foi. Acoperiți foile rămase cu un prosop umed și lăsați-le deoparte. Pentru a face umplutura așezați sucul de lămâie și coaja, mierea, scorțișoara, merele și nucile tocate și încălziți ușor timp de 3 minute, lăsați deoparte să se răcească.
Întindeți 1/3 din amestec pe stiva filo cu unt. Top amestec de mere cu un alt teanc de filo cu unt. Repetați procesul până când amestecul și filo dispare (ar trebui să existe 3 straturi).
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 1 oră.
Se amestecă zahărul, mierea, apa și lămâia și se aduce la foc mic.
Îndepărtați coaja de lămâie și turnați peste baklava.
Lăsați să se înmoaie peste noapte, tăiați în pătrate și serviți.