Baclava

Baclava
Reteta Baklavan este gata în aproximativ 3 ore și 40 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Această rețetă servește 12. O porție conține 683 calorii, 10g de proteine, și 45g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr, produse de patiserie phyllo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Baclava, Baclava, și Baclava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 30
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Se toacă fisticul într-un robot de bucătărie câteva secunde până se toacă fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați nuci, 2/3 cană de zahăr și scorțișoară și procesați până la textura făinii grosiere; scoateți orice bulgări. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
4
Se potrivesc ușor 1 foaie phyllo în partea de jos a unui vas de copt ușor unsă 13 - x 9-inch; tăiați phyllo pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Ungeți bine cu unt topit. Se potrivesc 7 mai multe foi phyllo în vas, periaj fiecare strat bine cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Împrăștiați un amestec generos de nuci de 1/3 cană peste phyllo.
7
Adăugați încă 2 foi de fileu, periați fiecare cu unt topit, apoi încă 1/3 cană amestec de nuci. Continuați să stratificați phyllo și amestecul de nuci, perindând fiecare foaie cu unt, până când se folosește tot amestecul de nuci. Se acoperă cu foile de fileu rămase, perindându-se fiecare cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
Puneți baclava în congelator 10 minute. (Acest lucru face mai ușor de tăiat.)
9
Feliați baclava într-un model în formă de diamant de 2 inci. (În acest moment, baclava poate fi congelată: înfășurați tigaia cu folie de aluminiu grea, etichetă și dată și înghețați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Setați vasul de copt pe raftul cuptorului din mijloc și așezați o tigaie superficială de apă pe raftul de dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Coaceți la 300 timp de 2 ore și 10 minute sau până se rumenesc. (
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Coaceți baclava congelată, neacoperită, în același mod la 300 timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până se rumenesc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
13
Combinați restul de 2/3 cană de zahăr, 2 căni de apă, miere și suc de lămâie într-o cratiță mare, grea, antiaderentă. Se aduce la fierbere la foc mare, se reduce focul la minim și se fierbe, neacoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Se transferă într-o ceașcă de măsurare din sticlă de 1 litru și se răcește la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
15
Stropiți siropul uniform peste baklava. Se răcește la temperatura camerei, se acoperă ușor cu folie și se lasă să stea peste noapte înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista