Baclava

Baclava
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Baklavan. Această rețetă servește 24 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 302 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. 2507 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de suc de lămâie, miere, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare middl eastern. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Baclava, Baclava, și Baclava.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor o tigaie de 9x13 și setați cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Dezghețați aluatul filo conform instrucțiunilor producătorului (acest lucru poate dura peste noapte). Când este dezghețat, întindeți aluatul și tăiați aluatul în jumătate, astfel încât foile să se potrivească în tigaie. Acoperiți cu un prosop umed pentru a nu se usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Procesați nucile până în bucăți mici, uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Combinați cu zahăr, scorțișoară și cuișoare. Într-un castron separat, topiți untul în cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați o foaie de aluat phyllo în tigaie. Folosind o perie de patiserie, periați foaia de filo cu unt topit. Repetați încă de 7 ori până când are 8 foi groase, fiecare foaie fiind "vopsită" cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Lingură pe un strat subțire de amestec de nuci. Acoperiți cu încă două foi de filo, perindându-le pe fiecare cu unt. Continuați să repetați amestecul de nuci și două foi de filo cu unt până când amestecul de nuci este epuizat. Stratul superior trebuie să aibă o grosime de 8 foi filo, fiecare foaie fiind unsă individual. Nu vă faceți griji dacă foile se încrețesc puțin, va adăuga doar mai multă textură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Tăiați în 24 de pătrate de dimensiuni egale folosind un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Se coace la 350 de grade F timp de 30-35 de minute sau până se rumenesc ușor, iar marginile par ușor crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
În timp ce coaceți, faceți siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
10
Combinați bățul de scorțișoară, zahărul, sucul de lămâie, mierea și apa într-o cratiță. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mediu mic și se lasă să fiarbă timp de 7 minute și ușor îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scoateți bățul de scorțișoară și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
12
Lingurați siropul răcit peste baklava fierbinte și lăsați să se răcească cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
13
Se ornează cu niște fistic mărunțit fin de dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Baklavan în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista