Baby Zucchini saut cu menta

Baby Zucchini saut cu menta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați dovleceii pentru copii saut diametru cu mentă. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 68 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mentă, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Baby Zucchini saut cu menta, Suc de fructe pentru copii și Chorizo sote, și Baby Bok Choy Saut Euro Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat, dar nu rumenit, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
3
Adăugați dovlecelul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocant, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Adăugați sucul de lămâie și transferați dovleceii într-un castron. Se amestecă menta și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista