Baby spanac cu fructe de padure proaspete, nuci pecan și brânză de capră în vinetă de zmeură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul pentru copii cu fructe de pădure proaspete, nuci pecan și brânză de capră în vinaigretă de zmeură. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $3.21 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă este plăcută de 789 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, afine, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Spanac Pentru Copii Cu Fructe De Pădure Proaspete, Nuci Pecan Și Brânză De Capră În Raspbe, Salată de spanac de căpșuni cu brânză de capră, nuci pecan și vinetă balsamică Pesto, și Verdeață Pentru Bebeluși Cu Brânză De Capră, Sfeclă Și Nuci Pecan Confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, mierea, muștarul, uleiul și șalotele într-un recipient mic sigilabil și agitați energic pentru a emulsiona. Condimentează după gust cu sare și piper. Alternativ, combinați oțetul, mierea și muștarul într-un castron mediu.
Șoptind constant, stropiți încet în ulei până se emulsionează. Condimentează după gust cu sare și piper.
Într-un castron mare, combinați spanacul, căpșunile, afinele și nucile pecan.
Adăugați pansamentul puțin câte puțin și aruncați până când verdele este bine acoperit. Condimentează după gust cu sare și piper.
Presărați brânză de capră mărunțită peste salată și serviți.