Babcha umplute cu carne Varenyky (Perogies)
Reteta Babcha umplute cu carne Varenyky (Perogies) ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 1 oră și 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 69 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 21 de mâncăruri și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână apă, sare și piper măcinat, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Manicotti Umplute Cu Carne, Pâine De Carne Umplută Cu Brânză, și Bourek (Produse De Patiserie Umplute Cu Carne) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiti și amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți într-o sită sau strecurătoare și clătiți excesul de grăsime cu apă fierbinte.
Mash cartofii cu lapte într-un bol până se omogenizează; amestecați ceapa, usturoiul, 1 vârf de sare și piper.
Se amestecă carnea de vită măcinată în amestecul de cartofi până când umplutura este combinată uniform.
Bateți făina și 4 lingurițe de sare împreună într-un bol adânc; amestecați 1 cană de apă și ouă până când aluatul este moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până la neted, 1 până la 2 minute. Împărțiți aluatul în 4 părți egale și aranjați pe o foaie de copt; acoperiți cu un prosop umed sau folie de plastic și lăsați să stea 10 minute.
Rotiți fiecare bucată de aluat pe o suprafață de lucru înmuiată până când este subțire; tăiați în runde folosind marginea unei căni cu gură mare sau a unui tăietor mare de prăjituri.
Lingura 1-2 linguri de umplere pe fiecare rundă. Îndoiți aluatul peste umplutură creând un cerc 1/2; apăsați marginile împreună, sigilând cu o linie de apă, dacă este necesar. Aranjați varenyky într-un singur strat pe plăci și acoperiți cu un prosop curat.
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fiert; gătiți 2 până la 3 varenyky la un moment dat în apă clocotită până când se fierbe și aluatul este umflat, aproximativ 4 minute.
Îndepărtați varenyky cu o lingură pliată și repetați cu varenyky rămas.