Baba Ghannouj
Baba Ghannouj este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 79 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți tahini, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Rețete similare sunt Ciocolata Alba Baba Ghannouj, Baba Ghannouj (Piure De Vinete Afumate) , și Baba cu rom.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Străpungeți câteva găuri în pielea vinetei (pentru a evita explozia) și grătați la foc mediu-mare rotind la fiecare 7 minute, până când pielea este înnegrită și corpul este frumos și moale. Timpul Total pentru grătar este de aproximativ 30 de minute. Dacă nu aveți un grătar, puteți prăji vinetele într-un cuptor de 375 grade F timp de aproximativ 30 de minute.
Scoateți vinetele de pe grătar și lăsați să se răcească.
Odată ce vinetele sunt suficient de reci pentru a le manipula, îndepărtați pielea și aruncați-o.
Așezați carnea de vinete într-un colizor și scurgeți timp de 10 minute. Într-un robot de bucătărie, combinați usturoiul, sucul de lămâie, tahini și pătrunjelul și pulsul pentru a combina.
Adăugați carnea de vinete. Condimentează cu sare și piper și puls pentru a combina. Reglați aroma cu mai mult Tahini sau suc de lămâie, dacă preferați. Dacă este amar, niște zahăr sau miere vă vor ajuta. Cercetările arată că varietatea albă de plante are o aromă mai dulce.