B. cizmar de piersici al lui Smith
B. Smith ' s Peach Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 173 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, Old Fashioned Peach Cobbler (Aka Peach Puzzle), și Peach Cobbler II.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. vas de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri). În cratița de 4 litri, amestecați piersici, zahăr brun, amidon de porumb, suc de lămâie, scorțișoară și nucșoară.
Se amestecă ușor și se gătește la foc mic aproximativ 10 minute sau până când piersicile sunt doar fragede și siropul s-a îngroșat.
Se toarnă în vasul de copt.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul Bisquick și 3 linguri de zahăr granulat. Folosind două cuțite sau blender de patiserie, tăiați în unt până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Adăugați lapte și vanilie și amestecați rapid împreună cu spatula.
Picătură amestec heaping linguri biscuit pe partea de sus de piersici, acoperindu-le complet.
Se presară cu 1 lingură de zahăr granulat.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.