B. cizmar de piersici al lui Smith

B. cizmar de piersici al lui Smith
B. Smith ' s Peach Cobbler ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 173 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, suc de lămâie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Jiffy Peach Cobbler – un cizmar pe care îl puteți face oricând, fie cu piersici proaspete, fie cumpărate din magazin, Old Fashioned Peach Cobbler (Aka Peach Puzzle), și Peach Cobbler II.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 375 F. vas de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri). În cratița de 4 litri, amestecați piersici, zahăr brun, amidon de porumb, suc de lămâie, scorțișoară și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ScorțișoarăScorțișoară
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
NucșoarăNucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Se amestecă ușor și se gătește la foc mic aproximativ 10 minute sau până când piersicile sunt doar fragede și siropul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SiropSirop
3
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul Bisquick și 3 linguri de zahăr granulat. Folosind două cuțite sau blender de patiserie, tăiați în unt până când amestecul arată ca firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Adăugați lapte și vanilie și amestecați rapid împreună cu spatula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Picătură amestec heaping linguri biscuit pe partea de sus de piersici, acoperindu-le complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
7
Se presară cu 1 lingură de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
8
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista