Azteca
Aztecanul este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 2 porții. O porție conține 667 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $12.7 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, pudră de cacao, suc de lime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 43%. Încercați Azteca, Supă Azteca, și Supa Azteca Adoptată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într—un robot de bucătărie, procesați fulgii de nucă de cocos și sarea până se combină complet, aproximativ 1 minut-amestecul va fi ușor și pufos. Faceți înainte: sarea de mare de nucă de cocos poate fi preparată în avans și depozitată, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 2 săptămâni.
Într-o cratiță mică, aduceți ardeii iute și apa distilată sau de la robinet la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la moderat și fierbeți, neacoperit, până când se reduce la jumătate, aproximativ 15 minute. Faceți înainte: Chile elixir poate fi preparat în avans și refrigerat până la 2 săptămâni.
Într-o cratiță mică, aduceți vanilia și apa distilată sau de la robinet la fierbere la foc mare. Reduceți focul la moderat scăzut și fierbeți, neacoperit, până când este redus la jumătate—rețineți că acest lucru se reduce foarte repede, în aproximativ 5 minute. Faceți înainte: elixirul de vanilie poate fi preparat în avans și refrigerat până la 2 săptămâni.
Se toarnă sucul de lămâie pe o farfurie mică și se întinde sarea de mare de nucă de cocos pe o a doua farfurie mică. Scufundați marginea unui pahar de 12 uncii în sucul de lămâie, apoi înmuiați-l în sarea de mare de nucă de cocos pentru a acoperi ușor.
Într-un agitator de cocktail, combinați pudra de cacao, elixirul chile, elixirul de vanilie și siropul simplu. Se agită energic până se combină bine.
Adăugați gheață în paharele pregătite, apoi strecurați Azteca în fiecare pahar.
Adăugați suficientă apă sodă pentru a umple fiecare pahar, apoi amestecați pentru a încorpora.