Avocado Gelato
Avocado Gelato este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 795 calorii, 12g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână avocado californian copt ferm, lapte, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Avocado Gelato, Avocado Gelato, și Ce aromă de gelato ești? Gelato de nucă de cocos și nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 3/4 căni de lapte, 1/2 cană de zahăr, coajă și un vârf de sare la foc mic într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat.
Bateți împreună amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de lapte într-un castron mic până se omogenizează, apoi amestecați în laptele care fierbe. Aduceți la fierbere, amestecând constant și fierbeți 1 minut.
Transferați amestecul într-un castron metalic, apoi puneți vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și răciți complet, amestecând frecvent. Aruncați coaja.
Avocado de sfert, groapă și coajă, apoi pur și simplu cu vitamina C și restul de 1/4 cană de zahăr într-un robot de bucătărie până la omogenizare.
Adăugați amestecul de lapte și amestecați bine.
Congelați amestecul de avocado în aparatul de înghețată.
Se transferă într-un recipient etanș și se congelează până se întărește, aproximativ 1 oră.
Inghetata se poate face cu 1 saptamana inainte.