Avgolemeno (supa de pui cu sos de ou-lamaie)

Avgolemeno (supa de pui cu sos de ou-lamaie) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 395 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de dafin, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Dolmade Cu Sos Avgolemeno, Supă De Pui (Greacă, Cu Sos Avgolemono-Ou / Lămâie), și Parmezan Cremos Carbonara Pui (Fără Ou) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un vas de 6 până la 8 litri, combinați puiul, apa și 2 linguri de sare. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți imediat căldura la foc mic foarte mic și îndepărtați spuma de pe suprafață.
Adăugați prazul, morcovul și frunzele de dafin și continuați să fierbeți cu puiul până când puiul este bine gătit, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la translucid, aproximativ 6 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Scoateți puiul din bulion și lăsați carnea să se răcească. Se strecoară bulionul și se degresează grăsimea. (
Așezați bulionul la frigider pentru a ușura degresarea.)
Când puiul este suficient de rece pentru a se descurca, trageți carnea din oase și aruncați pielea. Tăiați carnea în cuburi mari; la frigider până este gata de utilizare.
Întoarceți bulionul la foc mare, adăugați orezul și ceapa și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când orezul este aproape gătit, aproximativ 20 de minute.
Adăugați puiul și reduceți bulionul la foc mic.
Într-un castron de dimensiuni medii, bateți sucul de lămâie, ouăle și piperul. Puneți 2 căni de bulion fierbinte într-o cană de măsurare cu un orificiu de turnare. În timp ce bateți, turnați încet cele 2 căni de bulion în amestecul de ouă.
Turnați amestecul de ouă înapoi în oală cu restul de 1 lingură de sare. Se amestecă bine pentru a se amesteca. Împărțiți între boluri și serviți imediat.