Avgolemeno (supa de pui cu sos de ou-lamaie)

Avgolemeno (supa de pui cu sos de ou-lamaie)
Avgolemeno (supa de pui cu sos de ou-lamaie) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 395 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de dafin, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Dolmade Cu Sos Avgolemeno, Supă De Pui (Greacă, Cu Sos Avgolemono-Ou / Lămâie), și Parmezan Cremos Carbonara Pui (Fără Ou) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un vas de 6 până la 8 litri, combinați puiul, apa și 2 linguri de sare. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți imediat căldura la foc mic foarte mic și îndepărtați spuma de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați prazul, morcovul și frunzele de dafin și continuați să fierbeți cu puiul până când puiul este bine gătit, aproximativ 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până la translucid, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
7
Scoateți puiul din bulion și lăsați carnea să se răcească. Se strecoară bulionul și se degresează grăsimea. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Așezați bulionul la frigider pentru a ușura degresarea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Când puiul este suficient de rece pentru a se descurca, trageți carnea din oase și aruncați pielea. Tăiați carnea în cuburi mari; la frigider până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
10
Întoarceți bulionul la foc mare, adăugați orezul și ceapa și dați la fiert. Reduceți căldura și fierbeți până când orezul este aproape gătit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
11
Adăugați puiul și reduceți bulionul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
12
Într-un castron de dimensiuni medii, bateți sucul de lămâie, ouăle și piperul. Puneți 2 căni de bulion fierbinte într-o cană de măsurare cu un orificiu de turnare. În timp ce bateți, turnați încet cele 2 căni de bulion în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
PolonicPolonic
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Turnați amestecul de ouă înapoi în oală cu restul de 1 lingură de sare. Se amestecă bine pentru a se amesteca. Împărțiți între boluri și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista