Autocolante de oală cu sos dulce de soia

Rețeta de autocolante cu sos dulce de soia este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Această rețetă face 24 de porții cu 63 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de ulei de susan, apă, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Autocolante Shiitake Pot cu sos de susan, Autocolante pentru oală de pui și lămâie cu sos de scufundare cu soia-Scallion, și Autocolante cu oală de creveți cu ghimbir cu sos picant de arahide.
Instrucțiuni
Aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mic, amestecați carnea de porc, ceapa și ghimbirulrădăcină.
Lucrând cu 1 piele wonton la un moment dat, Așezați 1 linguriță de amestec de porc în centrul fiecărei piele wonton. Umeziți marginile pielii wonton cu apă; pliați în jumătate peste umplutură pentru a forma triunghi și sigilați laturile. Aduceți 2 capete împreună pentru a forma o formă de pălărie (vezi fotografia).
Așezați autocolante pentru oală pe foaia de prăjituri; acoperiți cu un prosop umed pentru a nu se usca.
În cuptorul olandez, încălziți 3 litri de apă până la fierbere.
Adăugați jumătate din autocolante oală; se fierbe aproximativ 5 minute sau până când marginile piei wonton sunt clare. Folosind lingura cu fante, scoateți autocolantele din apă; scurgeți bine pe prosoape de hârtie. Repetați cu autocolantele rămase.
Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele sosului până se dizolvă zahărul; pus deoparte.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu.
Adăugați jumătate din autocolantele pentru oală; gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand sunt crocante si se rumenesc pe fund. Întoarceți; gatiti cu 2 pana la 3 minute mai mult sau pana se rumeneste si crocant. Folosind pancake turner, scoateți autocolantele din ulei; așezați pe platoul de servire. Repetați cu uleiul de lingură rămas și autocolantele rămase.