Au Gratin Pui Coace
Au Gratin Chicken Bake ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 34G de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.3 pe portie. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, jumătăți de piept de pui, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Au Gratin Taco Coace, Coacere ușoară de cartofi gratinați, și Fasole Verde Gratinată La Cuptor Cu Cartofi.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc. Pulverizați vasul de copt de 11x7 inci sau caserola de 2 litri cu spray de gătit.
Răspândiți broccoli în vasul de copt. Se Amestecă Cartofii, Sosul
Se amestecă, sos de brânză, apă clocotită și margarină într-un castron mediu. Se amestecă laptele.
Se întinde peste broccoli.
Așezați jumătățile de piept de pui pe amestecul de cartofi.
Coaceți descoperit 30 de minute.
Așezați felii de brânză pe pui.
Coaceți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când brânza este topită și sucul de pui nu mai este roz atunci când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Lăsați să stea 5 minute sau până când sosul este la fel de gros pe cât doriți.