Asta e-o fleică

Asta e-o fleică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 445 calorii, 32g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 21 de fani. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, brânză mozzarella, sos de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face carne de degustare a restaurantului acasă, nu este un secret despre cum să faceți meatloaf, Mama lui Joe Meatloaf-Meatloaf ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care vei avea nevoie vreodată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, ouăle, sosul de roșii, pesmetul, brânza, usturoiul, pătrunjelul și oregano.
Se amestecă bine și se formează într-un dreptunghi de 8x10 inch.
Așezați șunca peste amestecul dreptunghiular, apoi brânza peste șuncă.
Rotiți stilul jelly-roll, astfel încât să ajungeți cu o pâine rulată de aproximativ 5x8 inci.
Așezați cusătura rulată cu fața în jos într-o tigaie de pâine de 5x9 inci și coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 75 de minute.
Scurgeți excesul de grăsime.