Asparagus Mimosa
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Asparagus Mimosa ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, piper, ouă fierte tari și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Asparagus Mimosa, Asparagus Mimosa, și Asparagus Mimosa.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron cu gheață și apă rece.
Puneți sparanghelul într-o tigaie grea de 12 inci, apoi acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și adăugați 2 lingurițe de sare, apoi reduceți focul și fierbeți sparanghelul, neacoperit, până când este fraged, 6 până la 8 minute.
Transferați cu clești în apă cu gheață, apoi pe un prosop de bucătărie curat. Se usucă.
Bateți împreună oțetul, șalota, muștarul, piperul și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mic, apoi adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Înjumătățiți ouăle, apoi forțați printr-o sită cu ochiuri medii într-un alt castron mic. Aruncați sparanghelul cu 1 lingură de vinaigretă într-un castron mare de mică adâncime, apoi împărțiți sparanghelul în 4 farfurii. Puneți vinaigreta suplimentară peste sparanghel și acoperiți cu ou.