Asiatice Spareribs # 5 cu Teriyaki glazura este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 121 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 50 de minute. Un amestec de chile, semințe de susan, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Chineză Spareribs, 1,2,3,4,5 Costițe Chinezești, și Chineză Spareribs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Frecați coastele peste tot cu pulberea cu cinci condimente; condimentează generos cu sare și piper. Aranjați coastele într-un singur strat într-o tigaie de prăjire și prăjiți lent timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Antrenor Pep Clasificat 200-curent
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Pentru a pregăti glazura teriyaki: între timp, într-o oală, combinați sosul de soia, sucul de grapefruit, sosul hoisin, ketchup, oțet de vin de orez, zahăr brun, chile, usturoi și ghimbir la foc mediu. Aduceți la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
2 Uncii Suc De Grepfrut Rubin
Sos Hoisin
Sifon Crema Dietetica
6 Chifle Cu Susan, împărțite
Cereale Crispix, Zdrobite
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
În ultimele 30 de minute de gătit, ungeți coastele cu sosul teriyaki. Când sunt gata, carnea de porc se va îndepărta de os și veți vedea aproximativ 1/2-inch de os care arată. Chiar înainte de a fi gata să mâncați, ungeți din nou coastele cu sosul teriyaki și lipiți-le sub broiler timp de 5 până la 8 minute pentru a face ca spareribs să fie un maro frumos. (Fii atent la acești tipi - coastele trec de la secunde perfect clare la secunde perfect arse.) Separați coastele cu un cleaver sau un cuțit ascuțit, puneți-le pe un platou și turnați sosul rămas.