Asiatice Legume Carne Rola

Asiatice Legume Carne Rola
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 265 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă $1.81 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rola de carne de legume din Asia ar putea fi un extraordinar fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână piper, carne de vită măcinată, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri De Carne, Rulou De Carne Corny, și Rulou De Carne De Broccoli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați suportul pentru tigaie cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
CuptorCuptor
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția castanelor de apă, ciuperci și pimientos. Formați amestecul în dreptunghi de 12x10 inci pe hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
CiuperciCiuperci
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu PrăjitPimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
3
Se amestecă ingredientele rămase.
4
Se întinde peste amestecul de carne de vită până la 1 inch de margini; apăsați în amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Carne De VităCarne De Vită
5
Rulați, începând de la capătul îngust, folosind hârtie cerată pentru a ajuta la rulare. Prindeți marginile și capetele pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
6
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe raft în tigaia pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Coaceți neacoperit 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când nu mai este roz în centru și sucul de carne de vită este limpede (termometrul pentru carne ar trebui să ajungă la cel puțin 71°).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista