Asiago și Focaccia de ceapă caramelizată balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Asiago și ceapa balsamică caramelizată Focaccian. O porție conține 165 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandviș Porchetta cu ceapă balsamică caramelizată, brânză Asiago și Rucola, Asiago la cuptor și ceapă caramelizată Hummus Dip, și Focaccia Cu Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa, 1 lingură de miere și cimbru; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Ceapă
Cimbru
3
Se ia de pe foc; se amestecă oțet și 1/4 linguriță sare. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Sare
4
Se dizolvă drojdia și 1 lingură de miere rămasă în 1 1/4 căni de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
5
Adăugați amestecul de ceapă, restul de 2 linguri de ulei, restul de 1 1/4 lingurițe de sare și 3 1/2 căni de făină în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Drojdie
Sare
Ulei De Gătit
6
Adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Apăsați ușor aluatul într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 25 de minute sau până aproape că și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Jeleu
Punch
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Presărați aluatul cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Aluat
10
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.