Asiago și Focaccia de ceapă caramelizată balsamică

Asiago și Focaccia de ceapă caramelizată balsamică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Asiago și ceapa balsamică caramelizată Focaccian. O porție conține 165 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandviș Porchetta cu ceapă balsamică caramelizată, brânză Asiago și Rucola, Asiago la cuptor și ceapă caramelizată Hummus Dip, și Focaccia Cu Ceapă Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, 1 lingură de miere și cimbru; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
CeapăCeapă
CimbruCimbru
3
Se ia de pe foc; se amestecă oțet și 1/4 linguriță sare. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
SareSare
4
Se dizolvă drojdia și 1 lingură de miere rămasă în 1 1/4 căni de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
5
Adăugați amestecul de ceapă, restul de 2 linguri de ulei, restul de 1 1/4 lingurițe de sare și 3 1/2 căni de făină în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
DrojdieDrojdie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Apăsați ușor aluatul într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 25 de minute sau până aproape că și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
JeleuJeleu
PunchPunch
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Presărați aluatul cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
AluatAluat
10
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
11
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate11
Revista