Asiago și Focaccia de ceapă caramelizată balsamică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Asiago și ceapa balsamică caramelizată Focaccian. O porție conține 165 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandviș Porchetta cu ceapă balsamică caramelizată, brânză Asiago și Rucola, Asiago la cuptor și ceapă caramelizată Hummus Dip, și Focaccia Cu Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, 1 lingură de miere și cimbru; gatiti 5 minute sau pana se rumeneste, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă oțet și 1/4 linguriță sare. Se răcește complet.
Se dizolvă drojdia și 1 lingură de miere rămasă în 1 1/4 căni de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați amestecul de ceapă, restul de 2 linguri de ulei, restul de 1 1/4 lingurițe de sare și 3 1/2 căni de făină în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 8 minute).
Adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Apăsați ușor aluatul într-o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 25 de minute sau până aproape că și-a dublat dimensiunea.
Preîncălziți cuptorul la 40
Presărați aluatul cu brânză.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până se rumenesc. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe raft.