Asiago-Pesto Piure De Cartofi
Asiago-Pesto piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 154 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 22 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de brânză asiago, apă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 62%. Încercați Asiago-Pesto Piure De Cartofi, Usturoi Asiago Piure De Cartofi, și Asiago piure de cartofi și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți laptele, apa și margarina până la fierbere. Se amestecă conținutul ambelor pungi de cartofi (din cutia de cartofi) doar până se umezește; lăsați să stea 1 minut. Se amestecă cu furculita pana se omogenizeaza. Se amestecă brânza.
Puneți cartofii în vasul de servire. Aruncați pesto deasupra cartofilor; se învârte cu lingura. Se acoperă cu ardei gras.