Aruncare caldă de cartofi violet și roșu
Aruncarea caldă a cartofului violet și roșu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pâine prăjită caldă cu sparanghel și slănină cu vinetă de ardei roșu-șalotă, Aruncarea tuberculilor (cartof, cartof dulce și morcov), și Friptură și aruncare nouă de cartofi pentru doi.
Instrucțiuni
Aduceți cartofii și apa pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Gatiti 15-20 de minute sau doar pana cand se inmoaie; se scurge bine. Se răcește 15 minute și se taie felii.
Bateți împreună maioneza și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați cartofi, ceapă verde și 3 linguri. slănină sfărâmată; aruncați ușor pentru a acoperi. Condimentează cu sare după gust.
Se presară cu slănină rămasă.