Arroz Con Pollo Bites

Arroz Con Pollo Bites
Arroz con pollo Bites este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 496 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de semințe de annatto, măsline, orez cu bob scurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, și Arroz Con Pollo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mică combinați uleiul de măsline și semințele de annatto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se încălzește la foc mediu-mic timp de 5 minute.
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară semințele din ulei și se aruncă semințele. Rezervați 1/2 cană de ulei pentru carnea de porc prăjită cu Rețetă de marinată Citrus Mojo și 1/4 cană pentru mușcăturile Arroz Con Pollo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Condimentează puiul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți 2 linguri de ulei de annatto într-o tigaie mare pe partea înaltă la foc mediu-mare. Se rumenesc puiul pe toate părțile și se transferă pe farfurie. La aceeași tigaie se adaugă restul de 2 linguri de ulei de annatto, ceapa, piperul și usturoiul și se sotează timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați orezul și gătiți încă 2 minute. Se amestecă bulionul de pui, se condimentează cu sare și piper, după gust și se adaugă puiul gătit. Acoperiți, întoarceți focul la minim și gătiți până când tot lichidul a fost absorbit și orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pui FiertPui Fiert
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Felie de sus și de jos inch de pe fiecare patlagina. Se taie prin piele de sus în jos până la partea de jos pe fiecare parte a fiecărui plantain. Cojiți pielea în fâșii și feliați planta în felii groase de 1 inch. Prăjiți feliile de plantain 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Scoateți și scurgeți pe o tavă de foaie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
10
Încălziți uleiul la foc mediu-mare. Spargeți plantanele cu partea din spate a unei linguri mari de metal sau cu o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Puneți plantanele înapoi în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
12
Se scoate pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
13
Combinați măslinele cu restul de 1 lingură de ulei de măsline într-un mini robot de bucătărie și pulsați până la măcinarea grosieră. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
14
A asambla; puneți o linguriță de tapenadă de măsline pe un pătlagină prăjită. Sus cu o lingură de orez. Puneți o bucată de pui deasupra și puțin mai mult din tapenada de măsline, pentru garnitură. Repetați cu ingredientele rămase. Aranjați mușcăturile pe un platou de servire, presărați cilantro proaspăt tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista