Arroz Con Pollo Bites

Arroz Con Pollo Bites
Arroz con pollo Bites este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 496 calorii. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de semințe de annatto, măsline, orez cu bob scurt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, care este solid. Încercați Arroz con Pollo, Arroz Con Pollo, și Arroz Con Pollo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mică combinați uleiul de măsline și semințele de annatto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se încălzește la foc mediu-mic timp de 5 minute.
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se strecoară semințele din ulei și se aruncă semințele. Rezervați 1/2 cană de ulei pentru carnea de porc prăjită cu Rețetă de marinată Citrus Mojo și 1/4 cană pentru mușcăturile Arroz Con Pollo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Condimentează puiul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Încălziți 2 linguri de ulei de annatto într-o tigaie mare pe partea înaltă la foc mediu-mare. Se rumenesc puiul pe toate părțile și se transferă pe farfurie. La aceeași tigaie se adaugă restul de 2 linguri de ulei de annatto, ceapa, piperul și usturoiul și se sotează timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnnattoAnnatto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați orezul și gătiți încă 2 minute. Se amestecă bulionul de pui, se condimentează cu sare și piper, după gust și se adaugă puiul gătit. Acoperiți, întoarceți focul la minim și gătiți până când tot lichidul a fost absorbit și orezul este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pui FiertPui Fiert
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
8
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Felie de sus și de jos inch de pe fiecare patlagina. Se taie prin piele de sus în jos până la partea de jos pe fiecare parte a fiecărui plantain. Cojiți pielea în fâșii și feliați planta în felii groase de 1 inch. Prăjiți feliile de plantain 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți și scurgeți pe o tavă de foaie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Încălziți uleiul la foc mediu-mare. Spargeți plantanele cu partea din spate a unei linguri mari de metal sau cu o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Puneți plantanele înapoi în uleiul încins și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Se scoate pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
13
Combinați măslinele cu restul de 1 lingură de ulei de măsline într-un mini robot de bucătărie și pulsați până la măcinarea grosieră. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
14
A asambla; puneți o linguriță de tapenadă de măsline pe un pătlagină prăjită. Sus cu o lingură de orez. Puneți o bucată de pui deasupra și puțin mai mult din tapenada de măsline, pentru garnitură. Repetați cu ingredientele rămase. Aranjați mușcăturile pe un platou de servire, presărați cilantro proaspăt tocat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista