Aripioare De Pui Cu Petardă La Grătar

Aripile de pui la grătar ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 358 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de oregano, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Firecracker Aripi De Pui, Pui De Foc La Grătar, și Butoaie De Pui Cu Foc De Artificii La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndoiți vârfurile aripilor de pui sub capetele opuse pentru a forma triunghiuri.
Așezați ingredientele rămase, cu excepția smântânii, într-o pungă de depozitare a alimentelor din plastic resigilabilă. Sigilați punga și agitați pentru a amesteca condimentele.
Adăugați pui. Sigilați punga și agitați până când puiul este acoperit cu condimente. Refrigerați cel puțin 30 de minute, dar nu mai mult de 24 de ore.
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă.
Scoateți puiul din pungă. Acoperiți și grătați puiul la 4 până la 6 inci de la foc mediu 20 până la 25 de minute, întorcându-se după 10 minute, până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.