Aripile de pui marinate ale lui Terri

Aripile de pui marinate ale lui Terri
Aripile de pui marinate ale lui Terri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 198 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ghimbir măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul alb, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Nuci Pecan Cu Otet ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Frigarui De Pui Marinat Cu Iaurt, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Pâinea cu banane a mamei lui Terri pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista