Aripile de pui din Caraibe ale lui Sunny Anderson

Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încearcă aripile de pui din Caraibe ale lui Sunny Anderson. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați miere, oțet de cidru de mere, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sunny Anderson ' s Easy Grilled Honey-pui dijon, Sunny Anderson ' s Rapid orice Veggie saut, și Sunny Anderson ' s Steak Fajitas cu Chimichurri și ardei beți.
Instrucțiuni
Combinați habanero, sos de soia, miere, ambele zaharuri, semințe de fenicul, cayenne, ienibahar, cimbru, ghimbir, usturoi și scallions într-un blender.
Adăugați oțetul, sucul de lămâie și sucul de portocale și amestecați până se omogenizează.
Așezați aripile într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați marinata peste ele. Sigilați și refrigerați 4 până la 6 ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Scoateți aripile din pungă, așezați-le pe foile căptușite și coaceți 20 de minute. Între timp, aduceți marinada la fiert într-o cratiță mică la foc mediu și gătiți până se reduce cu o treime, aproximativ 10 minute.
Scoateți aripile din cuptor și periați cu glazura. Ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F și continuați să coaceți până când aripile sunt fierte, încă 20 de minute.
Fotografie realizată de Con Poulos
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripi de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.